Kokenutta rakennussuunnittelua tuoreella ilmeellä ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Arkkitehtitoimisto Wega Oy tekee käyttäjälähtöistä arkkitehti- ja rakennussuunnittelua näkemyksellä ja kokemuksella.  
 
Meillä on kokemusta erilaisten hankkeiden vetäjänä ja pääsuunnittelijana toimimisesta jo vuodesta 1996 lähtien. Työkohteemme sijoittuvat pääosin Etelä- ja Keski-Suomeen, mutta lähdemme tarvittaessa töihin muuallekin. Olemme toteuttaneet yksityisten, yritysasiakkaiden ja kuntien projekteja eri puolilla Suomea ja myös muualla Euroopassa. Palvelemme asiakkaitamme sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  

Arkkitehtisuunnittelua eri aloille 

Arkkitehtisuunnittelu on päätoimialamme, ja olemme olleet mukana monenlaisten lopputulosten luomisessa eri rakentamisen aloilla. Aikaisemmat projektimme pitävät sisällään muun muassa:

  • Loma-asuntoja

  • Asuinrakennuksia

  • Urheilurakennuksia

  • Kirkkoja ja kappeleita

  • Saneerauksia

  • Teollisuuden kohteita

  • Lentoasemia

Arkkitehtisuunnittelun palvelu sisältää hankkeen konsultoinnin uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen ja sisustukseen sekä kalustesuunnittelusta TV-studioihin ja animaatioihin. Olemme suunnitelleet kirkkoja, urheilu- ja viihdekeskuksia uima-altaineen, voimalaitoksia apurakennuksineen sekä toimistoja ja asuintaloja.

Kysy lisää palveluistamme

Pitkälle erikoistunut ammattilainen palveluksessasi

Normaali suunnitelmien jakeluformaatti on PDF, 3D-PDF, dwg (Autocad) tai ifc (BIM-export). 3D-mallinnukset suunnitelmista tarjoavat parhaan yhteensovituksen.

Pyydä tarjousta myös yrityksen ATK-asioiden kuntokartoituksesta, tietoturvasta ja muista palvelimen mahdollisuuksista. Asiantuntijamme raportoi, opastaa ja asentaa luotettavasti suunnitteluympäristön kuntoon.


Meillä on kokemusta rakennus- ja maankäyttölain (RakMK) mukaisesta pääsuunnittelusta kautta maan. Toteutamme yhdessä tai erikseen myös RAK- sekä S-suunnittelun, eli valaistus- ja sähkösuunnittelun sekä IT-infrastruktuurin ja tietoturvakonsultoinnin.